Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Hormonii pot influenta viata de cuplu? Cum anume????

Raspuns mamica: "Sunt de parere ca da, cu siguranta, insa nu doar viata de cuplu cat mai ales viata propriei persoane. Si se stie ca noi, femeile, avem de obicei probleme cu hormonii care de cele mai multe ori ne fac sa reactionam urat sau ciudat. Si de la aceste reactii cauzate de diversi hormoni, ajungem sa ne certam, sa nu ascultam cu atentie parerea partenerului, deci, ajungem pe scurt la probleme in cuplu."

Raspuns mamica: "Hormonii au un cuvant important de spus atunci cand ne alegem partenerul dar si cand incepem sa mentinem o relatie. Mai ales femeile sunt influentate de ecvhilibrul precar al estrogenului si progesteronului din corpul lor. Furtunile hormonale vin asupra noastra fie ca sunt mai mici sau mai mari, mai usor de trecut sau mai greu. Perioada prementruala este un adevarat chin pentru femei....si atunci ritmul sexual nu este intotdeauna identic cu al partenerului si de aici apar problemele in cuplu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.