Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La ce interval orar, fata de antibiotic, este recomandat a se da probioticul unui copilas de un anisor? Cu 3 ore dupa antibiotic este bine?

Raspuns mamica: "Mamico... sincer eu nu astept atat de mult timp ca sa-i administrez probioticul. Il administrez chiar imediat dupa ce ii dau si antibioticul. Acest lucru l-am aflat de la foarte multi medici si chiar este recomandat sa faci acest lucru."

Raspuns mamica: "Mie mi s-a recomandat ori cu o ora inainte, ori cu o ora dupa. Dar parerile sunt impartite de la medic la medic. Sunt medici care afirma ca toate aceste probiotice sunt o afacere dezvoltata pe spatele nostru si ca, cel mai sfant e un iaurt, un mar... etc. Deci poti sa-i dai la o ora."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.