Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati folosit vreodata Cif pentru fainata de la baie sau bucatarie? Cum se comporta in zona vanei ?

Raspuns mamica: "Sincer... am folosit dar nu prea am fost multumita de rezultat. Adica curata murdaria... dar nu in intregime... si trebuia sa mai folosesc si altceva pe deasupra. Asa ca am incercat cu Cilit Bang... care chiar si-a facut efectul exact cum trebuie."

Raspuns mamica: "Am folosit si am fost multumita. Acum depinde si de murdarie. Adevarul e ca acea pasta e greu de curatat apoi, lasa urme albe si chiar se munceste mult dupa el. Cu Sgrassatore Chante Clair am incercat si folosesc si pe haine, petele de ulei sau carioca dispar imediat!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.