Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este jocul preferat al copiilor dumneavoastra? Mama mai ia parte la joaca dupa 4 ani?

Raspuns mamica: "Copiii mei prefera jocurile in aer liber. Acum facem oameni si ingeri de zapada. Cel mai indragit joc este "V-ati ascunselea". Ne jucam impreuna, mai ales in serile de vara. Cel mai mult le place cand ma gasesc pe mine, iar eu sunt foarte speriata. Si da, ne jucam impreuna, de cate ori avem ocazia. Ei se bucura ca le acord timpul meu, au ma bucur pentru ca uit de greutatile de zi cu zi."

Raspuns mamica: "Desigur ca ia parte si mama si tata, cu cat copilul creste cu atat trebuie s a te implici si mai mult, de altfel nici nu ai cum ca sunt foarte insistenti atunci cand vor sa te joci cu ei sau sa iei parte la ce fac ei, alor mei le plac in special jocurile tip lego si laptopurile pentru copii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.