Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stiti vreo scoala cu predare in limba engleza in Bucuresti? As dori si eu adresa. Multumesc.

Raspuns mamica: "Sunt foarte multe scoli cu predare in limba engleza in Bucuresti si peste tot prin tara, de asemenea se pot face cursuri unde sa poti plati in cazul in care in clasa respectiva se preda alta limba. "

Raspuns mamica: "Sunt destule scoli cu predare in limba engleza. Scoala la care invata copiii mei au realizat un parteneriat cu una dintre ele. Olga Guddyn International School si stiu ca le-a lasat o impresie foarte buna. Mai ca voiau sa plece la Bucuresti pentru a invata la aceasta scoala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.