Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum o pot dezvata pe fiica mea de 3 ani de leganatul pe picioare?

Raspuns mamica: "Noi am reusit sa o dezvatam pe micuta noastra de leganatul pe picioare dupa ce i-am cumparat un animalut de plus pentru a dormi impreuna. Adormea ursuletul pe picioare, il punea pe perna ei si se intindea cu grija langa el pentru a nu-l deranja si trezi."

Raspuns mamica: "O pui pe pat si te pui langa ea, ii spui o poveste, doua, caci de acum este mariosara si ii place sa asculte, sau ii canti un cantecel sau o poti legana usor pe pat pana adoarme, nu e greu, probabil ca e obisnuita insa daca stai langa ea cu siguranta nu va plange."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.