Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cate cearsafuri si paturi ar trebui sa cumpar?

Raspuns mamica: "Sfatul meu ar fi ca pentru inceput sa nu cumperi mai mult de doua lenjerii pentru patut si doua paturi usoare, pe care sa le folosesti prin rotatie. Ai grija ca lenjeria de patut sa fie din bumbac 100/100 si sa o speli bine inainte de a o folosi, cu detergent special pentru copii."

Raspuns mamica: "Pentru inceput, va sfatuiesc sa nu achizitionati mai mult de 2-3 lenjerii pentru patut si 2 paturi. De obicei, o lenjerie are inclusa si o pilota subtire. Aveti grija sa fie din bumbac 100% si sa o spalati inainte de folosire si sa o clatiti in 2-3 ape pentru a inlatura orice urma de detergent. Nu folositi balsam."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.