Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, le dati pufuleti copiilor? Din aceia simpli sau cu glazura dulce?

Raspuns mamica: "Cred ca toti copiii mananca pufuleti. Ai mei ii prefera pe cei simpli, deaorece am incercat sa-i evit pe cei glazurati. Pentru a le oferi varietate, am descoperit o reteta deosebita, pe care te sfatuiesc sa o incerci. Este delicioasa. Intr-o punga de pufuleti, rastorni 3 linguri de lapte praf si amesteci bine. Copiilor mei le place mult."

Raspuns mamica: "Da, eu le-am dat copiilor pufuleti, dar simpli la inceput. Glazurati nu prea gasesc ca aia sunt preferatii mei :), dar i-as da si fetitei, acum este destul de mare sa manance si din cei glazurati. Cred ca dupa varsta de 2 ani merg dati copiilor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.