Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Stie cineva cum putem scapa un adolescent, de oribilele cosuri aparute la pubertate? Sau macar un sfat de ameliorare a lor? Exista vreo crema ceva special?

Raspuns mamica: "Indicat este sa faca sport. Astfel nivelul de hormoni scade. Poate sa foloseasca sapun din catina. Cremele sunt inutile. Totul porneste din interior. Prima schimbare trebuie sa vina de acolo. De evitat prajelile, fast food ul, sport si geluri/sapunuri bio de catina. P.S sa nu stoarca cosurile, pentru a nu-i ramane semn."

Raspuns mamica: "Si noi ne confruntam cu aceeasi problema. Am incercat diverse creme, dar nu au avut vreun efect. Acum suntem la o cura de usturoi, care, pana in prezent, (adica de o saptamana), pare a functiona. Taiem doi catei de usturoi in jumatate si frecam cu ei fata. Lasam 5 minute, apoi spalam cu apa si sapun. Mi se pare ca s-au redus cam la jumatate. Dar nu stiu daca este permanent sau doar de moment."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.