Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum po sa-l fac pe copilul meu de 17 luni sa manance adecvat?

Raspuns mamica: "Dar ce mananca copilul tau? Se spune ca un copil imita tot ce vede la parinti asa ca schimbati-va si voi meniul zilnic si mancati toti la masa; asa copilul va va imita si ii va fi mai usor sa accepte anumite alimente care poate pana atunci nu le-a vrut."

Raspuns mamica: "Pai incerci sa ii faci un meniu zilnic care sa includa tot ce are nevoie, si sa incerci sa mananci si tu langa el, pentru ai face pofta. Trebuie sa ai rabdare, la inceput va lua 1-2 linguri si gata, dar sa nu te sperii, asa e la inceput, pana se acomodeaza cu alimentele noi. Nu te da batuta si incerci mai tarziu cu acelasi aliment."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.