Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce sa-i dau fiicei mele la micul dejun la 3 ani? Refuza mancarea si vrea doar lapte.

Raspuns mamica: "Ii puteti da laptic cu cereale, sa-i faceti laptic cu orez, cu gris sau cu fidea. E importanta masa de dimineata,i ndiferent ce manaca. Incercati sa-i combinati lapticul cu alte alimente pentru a fi mai satioasa masa de dimineata. E delicios si lapetele cu gris cu un pic de gem deasupra."

Raspuns mamica: "Este foarte bine ca mananca lapte, laptele este alimentul principal pentru copil pe lamga fructe si legume, fiind vorba de micul dejun cu atat mai mult e recomandat sa le dam lapte. Cred ca nu ar trebui sa incerci sa-i schimbi meniul daca la pranz, seara mananca si altceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.