Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la aerul conditionat copilul meu are mucusori noaptea ?

Raspuns mamica: "Dar, iarta-ma ca te intreb, ce cauti cu un copil intr-o incapere cu aer conditionat ? Nici tu ca om mare nu este bine sa stai in aceeasi incapere in care este aer conditionat pentru ca provoaca tot felul de ciperci in gat de care nu mai scapi si vei avea probleme pe viitor."

Raspuns mamica: "Mucusori ? Sa-i multumesti lui Dumnezeu ca nu are si altceva. Aerul conditionat, inclusiv cel din masina, este extrem de periculos, poate afecta plamanii si inclusiv creierul. Vreau sa-ti spun ca mama mea a decedat anul trecut din cauza aerului conditionat. Nu e de joaca. Aeriseste bine camera copilului si nu-ti fa griji, nu va muri de cald. Multa sanatate ii doresc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.