Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

I-am taiat unghiile fiicei mele. Are doar 4 saptamani dar tot se poate zgaria pe fata. De ce?

Raspuns mamica: "Nu i le-ai taiat suficient de bine. Presupun ca i-au mai ramas niste coltisoare pe care nu i le-ai putut taia, cu care continua sa se zgarie. Pentru a evita acest lucru,ii puteti pune manusele. Nu ii taiati unghiutele din carne, e dureros si pentru noi adultii."

Raspuns mamica: "Poate nu i le-ai taiat corespunzator si sa mai fi ramas si din cauza asta sa se zgarie. Si fetita mea se zgaria foarte rau pe fata mai ales si din motivul acesta eu aplelam la o pereche de manusi pentru nou-nascuti foarte subtiri si nu se mai zgaria."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.