Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Televizorul si calculatorul sunt nocive pentru copii ?

Raspuns mamica: "Nu. Nociv este timpul petrecut de catre copii in fata monitorului sau a televizorului. Sunt multi parinti care, multumiti fiind ca cei mici sunt cuminti si nu-i deranjeaza de la alte preocupari, ii uita ore intregi in fata calculatorului sau a televizorului."

Raspuns mamica: "Daca te referi la cat timp isi petrec copii nostri in fata televizorului sa stii ca da este nociv. Ar trebui facut un program zilnic de maxim o jumatate de ora asa daca este maricel, in rest inchis. Mai bine ii cititi o carte sau iesiti cu el la plimbare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.