Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce tip de wrap mi-ati recomanda? Elastic sau tesut?

Raspuns mamica: "Eu am folosit un wrap elastic si am fost foarte multumita de el. Diferenta intre cele doua este ca wrapul elastic poate fi purtat in fata, in timp ce cel tesut este versatil - copilul poate fi purtat in fata, in spate sau pe sold. Depinde si in ce pozitie esti tu obisnuita sa il porti."

Raspuns mamica: "Eu nu am folosit warp, dar incerc sa gandesc logic si sa dau un raspuns corect. Un material elastic este mai comod, dar in timp se va duce elasticitatea deci exista posibilitatea ca dupa cativa ani sa nu il mai poti folosi. Un material tesut imi pare mai rezistent in timp, dar ceva mai incomod de purtat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.