Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sanii mei vor avea marimi diferite de acum inainte?

Raspuns mamica: "Tot ce este posibil - in timpul sarcinii si dupa nastere, sanii sufera transformari majore. Daca inainte de a ramane insarcinata purtati 75B, in timpul sarcinii se poate sa purtati 75C. Eu de la 85B am ajuns la 95C - destul de mult fata de alte persoane."

Raspuns mamica: "Sanii oricum sunt diferiti ca si marime, unul este mai mare si unul putin mai mic, la unele femei acest lucru este mai vizibil decat la altele, atunci cand alaptezi daca dai mai mult dintr-unul e posibil sa fie mai mare decat celalalt dar dupa ce intarci revin la forma initiala, putin mai lasati poate :D"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.