Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Atunci cand am scaun observ ca este sange pe hartia igienica. De ce se intampla acest lucru?

Raspuns mamica: "Scaunele cu sange pot aparea, in cele mai multe cazuri, din cauza fisurilor anale. Aceste fisuri anale apar in urma constiparii. Acest fapt e destul de grav si trebuie neaparat sa te prezinti la un medic specialist proctolog. Tratamentul se face cu o crema ce contine botulina - crema asemanatoare cu cea folosita impotriva ridurilor."

Raspuns mamica: "Scaunele cu sange apar in general cand esti constipat, trebuie mers la un medic si facut un control, poate fi vorba nu numai de constipatie dar poate este vorba de hemoroizi. Mergi la un control si vezi care este cauza sangelui in scaun, deoarece poate indica si o boala infectioasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.