Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Organizati de Paste activitati speciale pentru copii?

Raspuns mamica: "Acum la noi nu e cazul, dar cand va mai creste fetita vreau sa o duc la denii, la inviere, as vrea sa plecam la film impreuna! Sa iesim in mijlocul naturii, sa facem miscare impreuna, sa o duc la iujuri si vom avea si program de intalnire cu alti copilasi pentru a se juca impreuna."

Raspuns mamica: "Oarecum. De obicei, copii desi sunt mici ma ajita la gatit mancarea. Mai dau o mana de ajutor sau de incurcat mai de graba pe la coca pentru cozonaci. Cand vor creste sigur se vor ocupa de pictat ouale cu tempera. Baiatul de 3 ani ii place sa amestece el cu mixerul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.