Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 6 luni sa doarma toata noaptea?

Raspuns mamica: "Probabil ca este hranit la san si se trezeste noapte sa suga. Asa se intampla la copii care sug se trezesc mult mai repede si de mai multe ori pe noapte daca cei care sunt hraniti cu lapte praf formula. Asa ca incercati ca noaptea sa ii mai dati si ceai."

Raspuns mamica: "Nu poti sa-l faci, este un copil mic care i se face foame sau poate ca se trezeste din cauza caii este sete ... ai rabdare cu el caci o data cu timpul isi va forma si un program si va veni timpul cand va dormi si toata noaptea, e bine totusi ca doarme si se trezeste numai sa manance."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.