Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Este posibila criza de personalitate la 3 ani ?

Raspuns mamica: "Da sa sti ca acum incepe personalitatea copilului sa ia contur si sa se manifeste mai intens.Dar trebuie sa fim fermi ,nu sa o sufoca ,dar sa incercam sa o temperam.Asta am vazut ca si fata mea facea niste crize de toata frumusete pe la 2 ani si 8 luni,dar ia cam trecut."

Raspuns mamica: "Un mare DA. Copiii din ziua de azi au o personalitate extraordinara inca de mici. Dovlecelul meu de 3 ani jumate face si acum niste crize de toata frumusetea, asta doar la mine si mama mea. Ne-a prins punctul slab si stie ca daca face asha obtine tot ce vrea. Am observat insa la sotul meu ca este mai ferm si in fata lui nici nu scoate o vorba. Trebuie multa rabdare si explicat fiecare pas, caci acum ei prind foarte repede."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.