Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Va place emisiunea romanii au talent ? De care participant va place cel mai mult ?

Raspuns mamica: "Ne uitam mai ales ca au fost concurenti din orasul meu... la inceput ma uitam cand veneau tot felul de ciudati... acum emisiunea a devenit mai monotona... plictisitoare... iar concurentii ramasi parca sunt cazuti din luna... deci nu ne mai uitam deloc"

Raspuns mamica: "Daaa.... e super emisiunea. Cu talente adevarate, momente amuzante... are toate ingredientele. Imi place la nebunie de baietelul ala cu chitara. Are super talent. Cred ca merita sa castige. Dar cine stie.... sunt foarte multe talente, care lupta pentru premiul cel mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.