Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Prin fertilizarea in vitro se poate "garanta" un baietel ? Am doua fetite.

Raspuns mamica: "Stiu ca am citit ca s-a descoperit cum poti avea un baiat sau o fata prin fertilizarea in vitro, unde spermatozoizii si ovulul se intalnesc in laborator si nu in corpul tau. Procedura este una complexa si pretul este unul pe masura. In general ,cuplurile opteaza pentru aceasta metoda dupa ce au incercat toate caile de conceptie dar fara succes. "

Raspuns mamica: "Deci poti sa faci copii pe cale normala ?! ca sa zic asa, adica D-zeu ti-a daruit acest har, de a ramane insarcinata si sa faci copii sanatosi si tu vrei sa apelezi la fertilizare in vitro ca vrei un baiat?! Pot sa spun doar ca imi pare rau pentru tine si pentru mamicile care chiar nu au o alta solutie de a face un copil :("

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.