Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati cumparat de pe internet haine crosetate pentru copii?

Raspuns mamica: "Nu am cumparat, dar ma tenteaza! Am vazut niste rochite si caciulite... ce mai ...mortale! Aunt atat de frumoase ca nu stii la care sa te opresti! Singura mea temere este ca nu ii nimeresc masura, dar cred ca daca o rog pe doamna imi poate face dupa ce masuri ii dau eu comanda."

Raspuns mamica: "Da - am cumparat, cumpar si cel mai sigur voi cumpara si pe viitor. Doar ca trebuie sa fii foarte atenta de la cine cumperi iar daca cunosti pe cineva care a mai cumparat ar fi foarte bine. Unele poze sunt doar de prezentare iar cand iti soseste coletul produsul nu e acelasi. Intai te interesezi pe urma cumperi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.