Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am junghiuri intr-o parte? Este ceva ce pot sa fac pentru a le calma?

Raspuns mamica: "Presupun ca esti insarcinata. Nu prea sunt bune durerile in timpul sarcini, aceste dureri le simte si bebele, mie cat am fost insarcinta mi-a dat doctorul specialist niste astilute no-spa, sa le port la mine in caz de durere, asa ca mergi la doctorul tau specialist."

Raspuns mamica: "Daca esti insarcinata este posibil ca bebelusul sa te deranjeze datorita pozitiei in care sta, asta daca esti in luna mare, daca nu se prea poate sa fie obisnuitele dureri usoare, pe care le poti combate cu no-spa care este indicat in dureri si se poate lua in sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.