Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand temperatura copilului trece usor de 38, cateva zile (2-3) trebuie sa-mi fac probleme ?

Raspuns mamica: "Da, deoarece temperatura trecuta de 38 de grade indica instalarea unui virus in corpul micutului, aceasta fiind una din cele mai periculoase valori a temperaturii. Sfatul meu este de a merge cat mai repede cu micutul la un control mai amanuntit pentru ca e un semnal de alarma."

Raspuns mamica: "Orice temperatura peste 38 de grade este semn de ingrijorare, pentru ca micutul poate sa raceasca, sa fi luat vreun virus sau ceva. Parerea mea este sa intrebi medicul si sa nu lasi sa treaca mai mult de o zi de la instaurarea febrei si consultul pediatrului. Orice trece peste 38 de grade reprezinta motiv de ingrijorare !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.