Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Stiti cumva care este cea mai buna clinica privata pentru nasteri, in Romania?

Raspuns mamica: "Cea mai buna clinica privata de nasteri din Romania, se spune ca ar fi Maternitatea Sfanta Maria, insa costurile unei nasteri in aceasta maternitate mi se par extraordinar de exagerate - o nastere normala costa in jur de 7500 de lei, iar o cezariana poate atinge 9700 de lei."

Raspuns mamica: "Cea mai buna si dotata cred ca este cea de la Regina Maria insa preturile sunt destul de mari... sunt pachete de nastere in care pacienta beneficiza de anumite servicii. De asemene,a copiilor li se fac analize amanuntite. Te-as sfatui sa incerci si Maternitatea Bucur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.