Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Din ce material ar trebuie sa cumpar un wrap ?

Raspuns mamica: "Wrap urile din cate m-am documentat eu, cand vroiam sa iau pentru fetita, sunt din bumbac-100% sau 95%, cele tesute in care pot fi purtati copiii si pana la 3,4 ani si cele din canepa, elastice, dar care nu pot fi purtati mai mult 1 an sa zic pentru ca greutatea se lasa, eu as opta pentru wrapul tesut."

Raspuns mamica: "In primul rand, orice articol pentru bebelus, fie ca e vorba de hainute sau in cazul dumneavoastra de wrap, trebuie sa fie neaparat fabricat din bumbac 100%. Deci parerea mea e ca ar trebui sa cautati un wrap din bumbac. Bumbacul absoarbe mult mai bine transpiratia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.