Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce ma simt rau de la tabletele cu fier in sarcina?

Raspuns mamica: "In ce sens te simti rau? Fierul provoaca greturi sau voma din cauza gustului si uneori vomiti de la el cand simti ca vine gustul din stomac, daca ti se face rau cand il iei si il vomiti incearca sa-l iei la 2, 3 ore dupa masa cu suc de exemplu, daca tot te simti rau atunci ar trebui sa-i spui medicului sa vezi cum poti inlocui fierul."

Raspuns mamica: "Si mie imi era foarte rau de la fier, aveam palpitatii foarte mari si ameteam,si asa, ca am schimbat fierul cu fier biologic de la magazinele naturiste care se asimileaza mult mai repede si nu am avut probleme deloc de la el, dar asta trebuie sa discuti cu medicul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.