Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu de cinci ani si jumatate nu vrea sa doarma! O sugestie?

Raspuns mamica: "In general copii de la o varsta nu prea mai vor sa doarma la pranz. Acum ca are cinci ani si jumatate nu o sa mai vrea sa doarma mereu la pranz, si nu cred ca mai este necesar sa o faca, poate dormi seara mai devreme si este in regula. Nici fetita mea de 5 ani nu mai doarme la pranz."

Raspuns mamica: "Cand nu vrea sa doarma? Daca e vorba de somnul de la amiaza atunci nici ai mei nu mai vor sa doarma, baietii, ca sunt mai marisori, cel de 4 ani rar doarme la amiaza, insa acest lucru intr-un fel este benefic pentru ca adoarme mai devreme seara, cand doarme la amiaza adoarme foarte tarziu seara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.