Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Credeti ca daca nu ii pun fular la gura copilului pe timp rece, nu se mai imbolnaveste des?

Raspuns mamica: "Fularul este necesar pentru ca aerul prea rece sa nu afecteze gatul copilului. In general, noi avem tendinta de a proteja copiii, mai ales cand sunt mici. Ceea ce nu se intampla si in celelalte tari ale Europei. Din cate stiu eu, in Italia si Anglia, parintii se feresc sa infofoleasca copii. Totusi, eu sunt de acord si cu protejarea, si cu fularul.La noi iernile sunt foarte reci, iar curentii de aer mai puternici."

Raspuns mamica: "Eu nu pun fular fetitei mele la gurita ci doar la gat. La gurita ea suge fularul si este mai expusa racelii decat cel care nu poarta deloc. Acum tu stii daca si copilul tau suge fularul si daca da eu recomand sa nu ii pui. Acest raspuns l-am primit de la un medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.