Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care sunt riscurile daca fac a patra cezariana?

Raspuns mamica: "Wow deja ai facut trei cezariane, eu stiam ca poti face doua apoi intervin riscuri destul de mari. Exista riscul unei rupturi uterine, iar daca nu ajungi foarte repede la operatie risti sa faci hemoragie si sa iti pierzi viata. Trebuie sa fi foarte bine monitorizata si cel mai bine ar fi sa stai in ultima parte a sarcinii in spital."

Raspuns mamica: "Din cate stiam eu, se fac cel mult trei operatii de cezariana, iar la a treia operatie iti leaga trompele uterine, pentru a evita inca o sarcina, implicit inca o operatie. E destul de riscant, atat pentru tine, cat si pentru bebelus. Cred ca ar trebui sa faci repaus total si sa fii atent monitorizata de catre medicul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.