Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ati administrat antibiotic la copil mai mic de 1 an?

Raspuns mamica: "Da, am dat antibiotic copiilor inca de la 1 luna, cel mare a facut injectabil iar ceilalti doi pe gura le-am dat, la 1 luna ambii baietei au facut pneumonie asa ca a necesitat internare, antibiotic etc. Fara acordul medicului nu se da antibiotic pentru ca este periculos pentru un ocpil mic."

Raspuns mamica: "Da, i-am dat antibiotic fetitei mele inca de la o luna jumate pentru ca tot imi facea rosu in gat, pana la 3 luni i-am dat de 3 ori antibiotic si la 3 luni jumate am fost internata cu ea, a primit injectii si a stat la perfuzie aproape 9 ore, pentru ca picura foarte incet. Acum are 10 luni si de atunci nu am mai avut probleme cu fetita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.