Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu de 8 saptamani se rostogoleste in patut, este normal?

Raspuns mamica: "E doar un copil precoce ca si ai mei. Fii-mea s-a intors singura pe burtica la nici o luna... sa ai grija sa nu cada din pat daca sta in patul tau, eventual sa inconjori patul cu perne daca esti nevoita sa pleci la baie sau bucatarie, chiar si pentru cateva minute."

Raspuns mamica: "Da este normal, nu poate fi nimic anormal la lucrul acesta. Totusi mai rar cazuri in care un copil se rostogoleste la aceasta varsta, de regula pe la 4 luni incep sa se intoarca pe o parte sau pe burta. Totusi ai grija unde il tii sa nu cada de pe pat daca zici ca se rostogoleste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.