Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce metoda de epilare folosesti? Clasica, cu lama :) sau un epilator? Momentan nu mai am un epilator, dar am pus "ochii" pe cel de la Info Mami :) Din specificatii pare super bun.

Raspuns mamica: "Momentan bicul :) Am avut un epilator electric care nu smulgea si nu prea am fost multumita de el. La doua zile iar crestea parul, asa ca am renuntat la el. Si eu mi-as dori unul mai performant, ca cel de la info mami... sper sa pot atinge nr de puncte :) ... pana atunci ne descurcam cum putem."

Raspuns mamica: "Chiar este. Eu folosesc tot un epilator, de la aceeasi firma, si sunt multumita. Si epilarea cu ceara este eficienta, nu am ce zice. Cea cu lama nu mi se pare o solutie. Cel putin la mine, parul se indeseste, creste mai repede si mai inchis la culoare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.