Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mi-am scos steriletul si acum sunt insarcinata - cat de avansata este sarcina?

Raspuns mamica: "Cel ma bine, pentru a afla cat de avansata este sarcina, mergi la un megic ginecolog, fa o ecografie si vei afla exact. Daca nu vrei sa vizitezi inca medicul, poti calcula de cand ti-ai scos steriletul, cand a avut loc actul sexual si poti afla cu aproximatie."

Raspuns mamica: "Pentru a afla cu exactitate cat de avansata e sarcina, cel mai indicat ar fi sa-ti faci programare la un medic ginecolog pentru control, unde iti va face inclusiv o ecografie. Va aproxima cu o mica marja de eroare perioada si evolutia viitorului bebelus."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.