Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata cu gemeni. Ingrijirile prenatale sunt altfel decat la celelalte mame?

Raspuns mamica: "Nu, nu ar avea de ce sa fie diferite. Chiar daca ai un bebe sau mai multi in burtica, trebuie sa ai la fel de multa grija de ei si de tine. Ai grija ce mananci, sa fie cat mai sanatos, ia suplimente nutritive, vitamine, acid folic, dar numai in cantitatile recomandate de medicul ginecolog."

Raspuns mamica: "In prima perioada nu, ingrijirile vor fi ca si cum ai fi avut un singur bebelus in burtica. Suplimentele, vitaminele si acidul folic nu trebuie sa fie doza dublata. Insa in ultimul trimestru, situatia se va schimba cu siguranta. Vei fi monitorizata indeaproape si probabil ti se va recomanda repaos total."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.