Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Daca pun copilul seara la culcare mai tarziu, se va trezi mai tarziu?

Raspuns mamica: "Nu neaparat. Fetita mea, indiferent de ora la care se culca, la ora 7 e in picioare. S-a obisnuit asa din cauza programului scolar si nici macar in vacanta nu doarme mai mult. Sunt copii care se trezesc din cauza luminei din camera - fie de la soare, fie de la bec."

Raspuns mamica: "Fetita mea daca doarme noaoptea tarziu a doua zi se scoala la ora 11 sau 12, asa ca incerc sa o culc mai devreme a sa se poata scula si ea dimineata pe la opt sau cel mult la 9 ca asa are un program de som haotic. Dar exista si copii care chiar daca se culca tarziu se scoala devreme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.