Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Am avut un avort spontan si ma doare abdomenul. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Raspuns mamica: "In general dupa un avort spontan ar trebui sa te resimti. Trebuie sa sti ca organismului ii trebuie sase luni pentru ase reface dupa un avort spontan. Dar daca durerea este foarte mare atunci mergi la medic poate nu te-a curatat bine si sa nu fie vorba de vreo infectie."

Raspuns mamica: "In general dupa un avort spontan organismul se reface mai greu cam in patru-sase luni. Daca te doare abdomenul insuportabi, mai bine mergi la un doctor specialist sa-ti faca un ecograf, poate nu te-a curatat foarte bine, sa nu ajungi sa faci vreo infectie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.