Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Gradinita de stat sau gradinita particulara? Ce ati alege daca nu ar conta partea financiara.

Raspuns mamica: "Cred ca nu acesta ar fi criteriul de alegere. As alege ceva potrivit pentru copil. Ar trebui sa aiba activitati optionale diversificate (dans, sport, limbi moderne), as prefera educatoare tinere (cu respect fata de cele in varsta, dar cred ca cele tinere privesc altfel educatia), igiena m-ar interesa in mod deosebit, precum si activitatile extra - excursii, tetru de papusi, vizite."

Raspuns mamica: "Gradinita particulara eu as alege, daca nu ar trebui sa tinem cont de partea financiara ... Bineinteles ca depinde si de educatoare, de personal ... Momentan fetita mea merge la gradinita de stat, o iubeste mult pe doamna de acolo, insa nu peste tot este la fel."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.