Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Relaxarea corpului ajuta la reglarea ciclului ?

Raspuns mamica: "Relaxarea corpului nu cred ca ajuta la reglarea menstruatiei, ci doar va va ajuta sa treceti mai usor peste durerile din timpul menstruatiei. Pentru reglarea ciclului se ia tratament numai cu si la recomandarea medicului sau se mai poate regla cu anticonceptionale."

Raspuns mamica: "Relaxarea corpului te va ajuta sa treci peste stres si oboseala si e posibil sa te ajute si in cazul menstruatiei. Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic ginecolog sa-ti prescrie un tratament care iti va regla ciclul menstrual si iti va ameliora si durerile lunare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.