Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Are vreo mamica experienta cu o comanda online de pe Ebay UK? As cumpara niste hainute de la un vanzator de acolo. Stiti daca livreaza, cat este transportul, in cat ajunge si daca se platesc alte taxe (vama, de ex.) la sosirea coletului in Ro?

Raspuns mamica: "Eu m-am interesat foarte mult despre astfel de comenzi, vroiam sa cumpar pentru fetita mea hainute deosebite. Taxe sunt in jur de 8 sau chiar 9 lire, deci in jur de 40 - 45 lei. Daca nu au chef vamesii sa iti dea drumul la pachet poate sta acolo mult si bine."

Raspuns mamica: "Cred ca ar fi bine sa te limitezi la produsele din Romania. Din cate stiu eu, taxele te ajung cam cat un drum pana acolo, deci nu este rentabil. Iar pachetele cu hainute second-hand pentru copii trec mai greu la vama, deoarece trebuie sa indeplineasca anumite conditii de igiena si dezinfectare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.