Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce sex are copilul meu daca sunt 3 linii albe vizibile la ecografie?

Raspuns mamica: "Sincera sa fiu nu stiu ce sa iti spun eu una nu am vazut cand am facut ecograf nici o linie alba, dar mai ales trei. Nu trebuie sa te intrebi ce sex va avea copilul tau deoarece in momentul in care medicul va vedea ce sex are copilul tau cu siguranta iti va spune el."

Raspuns mamica: "Cand se vede sexul copilului se vede oraganele genitale eu dupa asta stiu ca recunosc medicii, nu linii, nu stiu despre ce linii albe vorbesti, in functie cu cat e mai avansata sarcina se vede mai bine, eu am optat pentru luna a 4 a pentru a afla sexul copiilor mei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.