Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sunt permise medicamentele in timpul alaptarii ?

Raspuns mamica: "Da, sunt permise anumite tipuri de medicamente, inclusiv antibiotic si calmante. Dar toate acestea numai la recomandarea stricta a unui medic. Nu luate dupa ureche, deoarece o pastila luata de o persoana anume nu poate face neaparat bine alteia si poate afecta bebelusul."

Raspuns mamica: "Da, sunt permise, dar trebuie sa consulti un medic caruia sa ii spui ca alaptezi. Eu, spre exemplu, am luat antibiotice, deoarece eram foarte racita si nu mai puteam, dar am luat amoxacilina, deoarece nu intra in laptele matern si de atunci cand racesc asta iau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.