Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Are cineva vreo idee despre cum se poate induce travaliul?

Raspuns mamica: "Travaliul este indus doar de medic si doar atunci cand treci de termenul limita si contractiile nu apar de la sine, poti sa incerci sa urci niste scari si sa cobori ca in general de la efort poti intra in travaliu, poti sa faci sex cu suptul tau caci si acest lucru poate induice travaliul, daca nu la medic. "

Raspuns mamica: "Travaliul ti-l induce doar medicul si numai el este in stare sa o faca. Si este indus numai cand termenul limita de a aste a depasit adica daca pana la cel mult 42 de saptamani nu dai saemne de a naste ti se induce travaliul. In rest nu este indicat si mai ales sa ti-l induci tu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.