Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cumnata mea tocmai a descoperit ca este insarcinata, dar a stat langa baietii mei care au varsat de vant. Este in pericol? Si daca este, ce trebuie facut?

Raspuns mamica: "In cazul in care cumnata dumneavoastra a suferit de varsat de vant in copilarie si este imuna la aceasta boala, nu este absolut nici o problema. Daca nu a avut, iar sarcina nu e trecuta de 20-22 de saptamani, poate fi afectat inclusiv fatul. Daca a trecut de 20 de saptamani nu este expusa nici unui risc."

Raspuns mamica: "Dca cumnata dumeavoastra a facut varsatul de vant atunci cand a fost mica atunci nu este nici un risc deoarece nu il va lua. Daca nu a avut varsatul de vand cu siguranta il va lua de obicei dureaza pana la 7 zile termenul de incubatie pana la eruptie. Daca este in luna mica atunci da fatul poate fi afectat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.