Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti despre scutecele de firma din supermarketuri?

Raspuns mamica: "Eu una am incercat mai multe tipuri de scutece si am ramas la pampers deoarece erau singurii care nu au iritat-o si i-a mers foarte bine. Am mai incercat si scutecele nemtesti, bio dar nu am fost multumita. Iar pe la 3 ani cat a mai purtat noaptea scutece am folosit WICKIES flex and comfort foarte buni."

Raspuns mamica: "De la firma pampers mi se par cele mai bune, am folosit si active baby, care le folosesc si acum, si premium care care sunt foarte bune, cele mai rele mi s-au parut cele din kaufland care au marca proprie, wickies parca se numesc, de fiecare data s-a udat si dupa un pipi trebuia sa il schimb."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.