Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Va lasati copiii sa doarma in camera lor?

Raspuns mamica: "Eu personal nu mi-am lasat nci unul din cei doi copii sa doarma singuri. La inceput, in primele 2 - 3 luni mananca foarte des noaptea si imi este mai comod sa am patutul langa patul meu, dar este bine sa ne mutam noi in camera lor ca ei sa se obisnuiasca cu incaperea si sa fie pregatiti pentru momentul in care vor ramane singuri."

Raspuns mamica: "Cat sunt mici de preferat ar fi sa doarma cu mama mai ales daca se trezeste des si alaptezi, daca ai un interfon il poti lasa si singur s adoarma insa mie mi-a fost frica. Dupa varsta de 3,4 anisori daca vrei si daca vor si ei ar fi bine sa doarma singurei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.