Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Dupa cate fertilizari in vitro se reuseste ?

Raspuns mamica: "Sa stii ca exista cazuri cand au reusit dupa prima inseminare, dar au fost cazuri cand au reusit dupa mai multe inseminari, dar si cazuri din nefericire cand nu au mers. Tot ceea ce poti face este sa fi increzatoare in sansa ta si sa perseverezi, chiar daca nu iti iese din prima."

Raspuns mamica: "Exista cazuri care nu se mateliazeaza nici dupa trei incercari, in schimb cunosc persoane care au reusit dupa prima inseminare. numai D-zeu stie cand vrea sa vina pe lume cel mic, tot ce trebuie sa ti cont este sa nu-ti pierzi speranta, si vei reusi cu siguranta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.