Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce stiti despre sarcina toxica? V-ati confruntat cu ea?

Raspuns mamica: "Da, eu m-am confuntat la primul copil cu o sarcina toxica. In primele 3 luni am slabit vreo 2-3 kg, dupa mi-a dat doctorul elevit- vitamine pentru in timpul sarcinii si m-a bagat 2 zile in spital la perfuzii. Nu puteam sa mananc nimic, imediat varsam tot, nici macar apa nu puteam sa beau ca lumea ca-mi venea imediat sa vomit, greturi aveam intreaga zi de la prima ora cand ma trezeam si pana cand ma bagam la somn, uneori chiar si pe timpul noptii vomam, nu suportam niciun fel de miros. Asa am tinut-o pana in trimestru 3; pe la 7 luni am inceput sa-mi mai revin cate putin, am inceput sa-mi revin in ceea ce priveste mirosul unor parfumuri sau alimente, parfumul cafelei sau al tigarii, dar de vomat am vomat pana aproape de luna a 9-a. Oricum, am trecut peste, iar copii sunt sanatosi si eu la fel."

Raspuns mamica: "Sarcina toxica este cea pe parcursul careia greturile si varsaturile sunt permanente. Orice gust sau miros poate provoca greata, de aceea se poate instala anemia, iar scaderea in greutate o urmeaza. Daca esti mereu obosita si ai senzatia de slabiciune, cred ca este cazul sa te adresezi unui medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.