Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La o varsta frageda problemele de dinti pot fi inlaturate?

Raspuns mamica: "Daca aveti probleme cu dintii, tu sau sotul, si este genetic atunci ar trebui sa mergi cu copilul la un stomatolog si sa-ti prescrie niste fluor suplimentar, se poate da de mic oana la varsta de 14 ani numai ca nu stiu doza pentru copilul tau, de altfel igiena conteaza."

Raspuns mamica: "Sigur ca da eu i-am pus prima plomba la 2 ani desi prima carie i-a aparut la 1 si jumatate, si acum are aproape 5 ani si are 5 plombe doar la maselute. Mergeti si i se vor curata cariile si i se vor plomba. Mai bine din timp mai ales ca nu doare absolut deloc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.